Novosti i ponude

Saznajte više o novostima u radu naše ordinacije, te o specijalnim promotivnim ponudama koje periodično realizujemo za korisnike naših usluga.

Saznajte više o novostima u radu naše ordinacije, te o specijalnim promotivnim ponudama koje periodično realizujemo za korisnike naših usluga.

 

Osvojite vrijednu nagradu: besplatni parodontalni tretman laserom!

Privodimo kraju uspješnu 2018. uz novogodišnje darivanje! Stavite tačku na probleme s desnima - najsrećniji učesnik naše igre će nakon kliničkog pregleda imati besplatan tretman parodontalnih džepova laserskom metodom, u tri seanse. Prilikom pregleda biće detaljno upoznat s tokom tretmana.
23.12.2018. Detaljnije

Akcija - 20% popust na sve intervencije na desnima

Pokrenuli smo novu akciju! U želji da naši pacijenti u što kraćem roku riješe probleme sa desnima, nudimo 20% popusta na sve intervencije koje su vezane za krvarenja desni, osjetljivosti zuba, povlačenja desni...
26.10.2018. Detaljnije

Primjena lasera Water lase MD u liječenju parodontopatije

U stalnoj želji da pacijentima pružimo što kvalitetniju uslugu, u ZU DENTAL IMPLANT možete dobiti uspješan tretman laserom (Waterlase MD) kao rješenje Vaših dentalnih problema.
27.9.2018. Detaljnije

Izbjeljivanje zuba

Uljepšajte Vaš osmijeh na najbrži način - uz specijalnu lasersku metodu, bezbolno bijelimo zube...
9.5.2017. Detaljnije

Posjetite našu Facebook stranicu

Pokrenuli smo Facebook stranicu Stomatološke ordinacije Dental Implant. Na ovoj stranici ćemo objavljivati aktuelna dešavanja u ordinaciji, a takođe ćemo za pratioce organizovati i specijalne akcije.
1.3.2017. Detaljnije