Osvojite vrijednu nagradu: besplatni parodontalni tretman laserom!

Privodimo kraju uspješnu 2018. uz novogodišnje darivanje! Stavite tačku na probleme s desnima - najsrećniji učesnik naše igre će nakon kliničkog pregleda imati besplatan tretman parodontalnih džepova laserskom metodom, u tri seanse. Prilikom pregleda biće detaljno upoznat s tokom tretmana.

Osvojite vrijednu nagradu: besplatni parodontalni tretman laserom!

Stavite tačku na probleme s desnima - najsrećniji učesnik naše igre će nakon kliničkog pregleda imati besplatan tretman parodontalnih džepova laserskom metodom, u tri seanse. Prilikom pregleda biće detaljno upoznat s tokom tretmana.

Šansu za osvajanje ove nagrade imaju svi oni koji su lajkovali Facebook stranicu "Dental Implant" i podijelili ovu objavu, prateću sliku ili tagovali jednog prijatelja u komentarima ili na slici. Igra traje do 30.12.2018, a nagradu će izvući automatizovani softver.

Paradontalni džep nastaje usljed razaranja potpornog aparata zuba i kosti, a posljedica je uznapredovale paradontopatije. Paradontalni džepovi se javljaju isključivo u toku parodontopatije i njen su najvažniji znak. Paradontalni džepovi su patološke promjene u obliku džepa nastale produbljivanjem gingivalnog sulkusa usljed razaranja parodontalnih tkiva.

Parodontalni džep prepoznajemo po tome što su desni crvene, otečene i sa izraženim krvarenjem na provokaciju izazvanu, na primjer, pranjem zuba. U pojedinim slučajevima javlja se bol koji se manifestuje u svim pravcima. Kod bolesnika se javlja osećaj stranog tijela kao i osećaj da je zub, u čijem nivou je prisutan džep, viši od ostalih.

 
 

Tekstovi iz iste kategorije:

Izbjeljivanje zuba, 9.5.2017.

Podijelite ovu stranicu prijateljima na Facebook-u: