Najsavremeniji stomatološki postupci za Vaš zdrav osmijeh Saznajte više!

;

Preporučujemo

 

Cirkon keramičke navlake

 

Vratimo prirodan izgled vašeg osmijeha uz cirkon keramičke navlake/krune

Navlake ili krune u stomatologiji predstavljaju tzv. kapice koje zubima vraćaju prirodni oblik, boju, čvrstoću i veličinu.

Za razliku od metalo-keramičkih rješenja, cirkonska podloga propušta točno određenu količinu svjetlosti te se zadržava prirodna bjelina i estetika zuba. S obzirom na to da cirkon navlaka u svojoj konstrukciji ne sadrži metal rub zubnog mesa neće se obojiti kao što je slučaj kod metal keramičkih navlaka.

Navlake se trajno cementiraju na zub, a koriste se u slučajevima kada nedostaje previše zubnog tkiva koje bi se trebalo nadomjestiti.

Više informacija

Kompletna usluga na jednom mjestu

U stomatološkoj ordinaciji DENTAL IMPLANT možete biti zbrinuti u okviru svih grana stomatologije.
Nakon kliničkog pregleda, analize OPG i RVG snimka, razgovora s vama, odrediće se terapijski postupak koji će zadovoljiti funkcionalne i estetke zahtjeve.

Usluge koje možete dobiti u našoj ordinaciji:

Profilaksa zubnih i mekih tkiva

Postoje veliki izbor sredstava za oralnu higijenu, ali se često ne upotrebljavaju na pravi način. Zato smo mi tu, da vas edukujemo i ukažemo na eventualne propuste.

Nadoknada zuba dentalnim implantatima

Implant je titanijumski šraf koji nadoknađuje korijen zuba. Implanti mogu nadoknaditi izgubljen jedan zub, mogu nositi most, a takođe su dobri fiksatori i stabilizatori proteza.

Oralno hirurške intervencije

Kada se na korijenu zuba pojavi zapaljenje u vidu procesa ili ciste, koja može biti posljedica prodora bakterija iz kanala korijena ili usljed traume, neophodno je proces ili cistu ukloniti hirurškim putem i na taj način sačuvati zub.

Kompozitni ispuni

Karijes ili trauma može izazvati destrukciju zubog tkiva. Veoma kvalitetni kompozitni i keramički ispuni će nadoknaditi izgubljeni dio zuba.

Metalokeramičke i bezmetalne krunice i mostovi

Kada je destrukcija zubnog tkiva tolika da se ne može nadoknaditi kompozitnom plombom, zub ćemo zbrinuti metalokeramičkom ili bezmetalnom krunom.

Dečija stomatologija

Čim se pojavi prvi mliječni zubić, moramo mu posvetiti posebnu pažnju. Dijete bi trebalo od treće godine dovoditi na redovne stomatološke preglede kako bi stekao naviku. Svaki taj dolazak treba da bude dio njegove igre.

Bijeljenje zuba

Boja zuba se vremenom mijenja, usljed konzumiranja hrane, obojenih pića i cigareta. Korišćenjem profesionalnih sredstava za bijeljenje zuba u našoj ordinaciji, vaši zubi mogu ponovo da zablistaju.

Liječenje kanala korijena

Rukovodimo se parolom "zub za cijeli život". Kada ga ošteti karijes i trauma, nadoknadićemo izgubljeni dio kompozitnom plombom, a kada nastane odumiranje živca, posvetićemo se endodonskoj terapiji i liječenju kanala korijena.

Parodontološke intervencije

Parodontopatija je bolest zubnog tkiva, za koju se još ne moze sa sigurnošču reći šta je izaziva, pa samim tim ne moze se odrediti ni pravi lijek.

Akrilatne i skeletirane totalne i parcijalne proteze

Usljed gubitka svih ili većeg boja zuba, isti se mogu nadoknaditi različitim vrstama proteza, što zavisi od indikacije i želje pacijenta.

;

Otkrijte najnoviju lasersku metodu!

 

Waterlase MD obezbjeđuje minimalno invazivnu, preciznu i udobnu alternativu tradicionalnim zahvatima u stomatologiji. Zahvaljujući sprezi vode i vazduha, tretmani su bezbolni i ugodni za pacijenta, a nema više ni zvuka "bušilica" kojih se mnogi plaše.

Laserska energija selektivno cilja samo upaljeno područje, dok zdravo tkivo ostaje nedirnuto, uz udobno stomatološko iskustvo sa trajnim rezultatima.

U našoj stomatološkoj ordinaciji, stručni tim DENTAL IMPLANT će Vas i uvjeriti u to.

Više informacija

Primjeri iz prakse

Pogledajte neke karakteristične slučajeve iz naše prakse i načine na koji smo ih riješili.

;

Novosti i ponude

Saznajte više o novostima u radu naše ordinacije, te o specijalnim promotivnim ponudama koje periodično realizujemo za korisnike naših usluga.

Endoret (PRGF) - ubrzava proces zacijeljivanja i regeneraciju tkiva, smanjuje upalu i bol

Stomatološka ordinacija "Dental Implant" nastavlja da prati najnovija tehnološka dostignuća kako bismo svojim pacijentima obezbijedili najkvalitetniju i najsavremeniju uslugu. Tako smo počeli sa korištenjem Endoret (PRFG) tehnologije koja ubrzava proces zacijeljivanja i regeneraciju tkiva, smanjuje upalu i bol, kao i rizik od infekcije u post-operativnom periodu, te samim time ubrzava Vaš oporavak Više informacija
;

Naš tim

Dr spec Kornelija Pjević

Završila je Stomatološki fakultet u Beogradu 1998.godine, a specijalizaciju iz Oralne hirurgije takođe na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005.godine. Ima preko 20 godina radnog iskustva u oblasti oralne hirurgije, implantologije i opšte stomatologije.

Dr Olivera Topalović

Završila je Stomatološki fakultet u Foči 2016.godine
Stekla je značajnu praksu iz oblasti mašinske endodoncije, a s velikim interesovanjem prati sve novine u oblasti opšte stomatologije.
Učestvovala je na osam kongresa kao glavni i prezentujući autor.

Dr Darka Cvijetić

Zdravka Kostantinović, asistent

;

Dental Implant ordinacija

;

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati i putem sljedećeg kontakt formulara.
Radujemo se svakoj novoj poruci.

;

Dental Implant

ulica Hilandarska 5
Istočno Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)57 341 406
Mob: +387 (0)66 963 585
E-mail: info@dentalimplant.ba
Radno vrijeme: radnim danima 8-18h

Dental Implant Smile

Vračar, Beograd
Srbija
Tel: +387 (0)57 341 406
Mob: +387 (0)66 963 585
E-mail: info@dentalimplant.ba

Dolazite iz inostranstva?

U cijene implantoloških usluga uključen je i smještaj, za sve naše pacijente iz inostranstva!


 
;