Novosti i ponude

Saznajte više o novostima u radu naše ordinacije, te o specijalnim promotivnim ponudama koje periodično realizujemo za korisnike naših usluga.

Saznajte više o novostima u radu naše ordinacije, te o specijalnim promotivnim ponudama koje periodično realizujemo za korisnike naših usluga.

 

Endoret (PRGF) - ubrzava proces zacijeljivanja i regeneraciju tkiva, smanjuje upalu i bol

Stomatološka ordinacija Dental Implant nastavlja da prati najnovija tehnološka dostignuća kako bismo svojim pacijentima obezbijedili najkvalitetniju i najsavremeniju uslugu. Tako smo počeli sa korištenjem Endoret (PRFG) tehnologije koja ubrzava proces zacijeljivanja i regeneraciju tkiva, smanjuje upalu i bol, kao i rizik od infekcije u post-operativnom periodu, te samim time ubrzava Vaš oporavak
27.1.2022. Detaljnije

Primjena lasera Water lase MD u liječenju parodontopatije

U stalnoj želji da pacijentima pružimo što kvalitetniju uslugu, u ZU DENTAL IMPLANT možete dobiti uspješan tretman laserom (Waterlase MD) kao rješenje Vaših dentalnih problema.
27.9.2018. Detaljnije

Izbjeljivanje zuba

Uljepšajte Vaš osmijeh na najbrži način - uz specijalnu lasersku metodu, bezbolno bijelimo zube...
9.5.2017. Detaljnije

Posjetite našu Facebook stranicu

Pokrenuli smo Facebook stranicu Stomatološke ordinacije Dental Implant. Na ovoj stranici ćemo objavljivati aktuelna dešavanja u ordinaciji, a takođe ćemo za pratioce organizovati i specijalne akcije.
1.3.2017. Detaljnije